+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Vores kokkeelev Magnus fortæller:

Hindbær

I denne måned har jeg valgt at fortælle om hindbær. Hindbær er i sæson fra juni – opktober. Her kan du plukke de mest fantastisk hindbær i Danmark.

Vilde hindbær vokser i lysninger i skoven og de vækstforhold skal man gerne prøve at give havens hindbær. D.v.s god muldjord som gerne må være sur, men samtidigt drænet. Jo mere skovbundsagtig jorden er, des bedre. Hindbær kan tåle lidt skygge, men også kun lidt. Der skal være sol det meste af dagen i hindbærbedet for at få aromatiske bær. Og samtidig skal der være læ, så bierne kan gå på arbejde.

Her i juli har vi valgt at bruge hindbær i vores dessert Peach Melba. Vidste du at kombinationen hindbær og fersken kaldes peach melba efter den franske kok Auguste Escoffier som opfandt den til den australske operadiva Nellie Melba.

Kom ned i min restaurant og smag desserten Peach Melba med pocheret fersken og danske bindbær fra Vejborggaard.

Velbekomme og velkommen i min restaurant