+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Danske hvide asparges med urter fra haven, rejer og æggecreme
kr. 95,00

Røget makrel med hvidløg, tomat og skilt fløde
kr. 95,00

Sprøde salater og asparges med syltede rødløg
(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )
k
r.75,00

Hovedret

Steak af Hereford kvæg med spæde urter, nye kartofler fra Vejborggaard og timiansky kr. 245,00

250 gr. Rib eye af Hereford kvæg med spæde urter, nye kartofler fra Vejborggaard og timiansky
kr. 260,00 / 350 gr. Rib eye kr. 320,00

Stegt vildtkølle med asparges og havesyrecreme kr. 225,00

Stegt multe med variationer af ærter
kr. 235,00

Dessert

Danske jordbær fra Vejborggaard med vanilje, fløde og honning is
kr. 95,00

Danske rabarber med hvid chokolade
kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert
kr. 75,00

Oste fra Arla Unika med syltede frugter
kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)