+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Cremet ærtesuppe med røget kammusling, citrongelé og ærter fra Vejborggaard

kr. 95,00

Stegt kalvebrissel med solbær, peberrod og bitter mitzuna

kr. 95,00

Sommersalat med danske tomater, agurker og løg, hertil frisk gedeost og pinjekerner

kr.85,00

(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

Hovedret

Steak af Black Angus med smørstegte majs, spæde løg og majscreme

kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret rib eye af Black Angus med smørstegte majs, spæde løg og majscreme

kr. 260,00

(350 gr. Rib eye kr. 320,00)

Langtidsstegt svinebryst af lollandsgris med beder fra Vejborggaard og skilt fløde

kr. 235,00

Stegt sandart med danske ærter, glaskål og skummet hollandaise.

kr. 230,00

Dessert

Kirsebærtærte med vaniljeiscreme, gele og syltede kirsebær

kr. 95,00

Rødgrød-med- fløde, hertil friske bær fra Vejborggaard, marengs og spansk kørvel

kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 75,00

Danske oste med syltet frugt og hjemmelavet knækbrød

kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)