+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Fermenteret og dampet asparges med skinke, chips og kold hollandaise

kr. 95,00

Stegt sild med sennep, rugflager og radiser

kr. 95,00

Bitre salater i krydret vinaigrette, syltet artiskokhjerte og pocheret æg

kr.85,00

(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

Hovedret

Steak af Black Angus med spæde forårsurter, små kartofler og ramsløgscreme

kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret rib eye af Black Angus med spæde forårsurter, små kartofler og ramsløgscreme

kr. 260,00

(350 gr. Rib eye kr. 320,00)

Variation af sommerbuk med rabarber, pommes fondant og brombærsky

kr. 235,00

Meunierestegt makrel med grønne jordbær, broccoli og spæde løg

kr. 230,00

Dessert

Rabarberkompot på egne rabarber med hvid chokolade, marengs og sprød crudité

kr. 95,00

Danske jordbær med fløde, appelsin og kørvel

kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 75,00

Danske oste med syltet frugt og hjemmelavet knækbrød

kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)