+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Svampe consommé med stegt kalvebrissel, syltede bøgehatte og kyllingeskind

kr. 95,00

Saltet torsk med senneps emulsion, sprød rug og syrlige agurker

kr. 95,00

Grøn salat med Økologisk ølandshvede fra Mangholm, kål, løg og vinaigrette

kr.75,00

(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

Hovedret

Steak af Black Angus kvæg med svampeflan, jordskokkepuré og trøffelsky

kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret rib eye af Black Angus med svampeflan, jordskokkepuré og trøffelsky

kr. 260,00

(350 gr. Rib eye kr. 320,00)

Dampet laks med sprød porre, spidskål og hvidvinsskum

kr. 230,00

Ballotine af Gråstenhane med Restaurant krydderiets æbleflæsk og røget bacon

kr. 235,00

Dessert

Portvinspocheret pære med lakrids, hvid chokolade og kørvel

kr. 95,00

Mirror glazed chokolademousse med nødder og kaffe

kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 75,00

Danske oste med syltet frugt og hjemmelavet knækbrød

kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)