+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Terrin af sylte med sennepsemulsion og syltede rødbed
kr. 95,00

Dampede blåmuslinger med bagt knoldselleri og sifon på grønne urter
kr. 95,00

Grøn salat med hvedekerner fra Mangholm, kål, løg og vinaigrette
kr.75,00

(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

Hovedret

Steak af Black Angus med grønkålsflan, bagte jordskokker og kalveglace

kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret Rib eye af Black Angus med grønkålsflan, bagte jordskokker og kalveglace   

kr. 260,00

(350 gr. Rib eye kr. 320,00)

Havkat med sesam, beurre blanc og pak choi 

kr. 230,00

Lam fra Mangholm med gule beder, fennikel crudite og hvidløgscreme

kr. 235,00

Dessert

Græskartærte med skumfiduser og karamelliserede græskarkerner 
kr. 95,00

Petit gateau au ris a ´la mande
kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert
kr. 75,00

Danske oste med syltet frugt og hjemmelavet knækbrød
kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)