+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Lyssej i mosaik med variation af jordskokker, sprød malt og feldsalat 

kr. 95,00

Hønse consommé med kyllingeskind, estragon og æbler

kr. 95,00

Dansk kålsalat med grillet æble, syltede løg, ristede hasselnødder og digekrone

kr.85,00

(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

Hovedret

Steak af Black Angus med danske gulerødder i variationer og sauce Bordelaise

kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret rib eye af Black Angus med danske gulerødder i variationer og sauce Bordelaise

kr. 260,00

(350 gr. Rib eye kr. 320,00)

Stegt torsk med græskarkerner, syltede græskar, kartoffel puré og græskar skum

kr. 235,00

Stegt andebryst med pak choi, grønkål, skorzonerrødder og appelsin sky

kr. 230,00

Dessert

Æblekompot på Belle de Boskop med hvid chokolade, calvados og markroner

kr. 95,00

Restaurant krydderiets mokka dessert med chokolade

kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 75,00

Danske oste med syltet frugt og hjemmelavet knækbrød

kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)