+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Foie gras terrine med tørrede frugter og sprød brioche
kr. 95,00

Dansk knoldselleri med blåmuslinger og urter på sifon
kr. 95,00

Grøn salat med hvedekerner fra Mangholm, kål, løg og vinaigrette
kr.75,00

(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

Hovedret

Steak af Black Angus med bagte rodfrugter, friske urter og svampecreme

kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret Rib eye af Black Angus med bagte rodfrugter, friske urter og svampecreme

kr. 260,00

(350 gr. Rib eye kr. 320,00)

Torsk i sennepsfløde med vinterens kål, bacon og syltede løg

kr. 230,00

Lam fra Mangholm med gule beder, fennikel crudite og hvidløgscreme

kr. 235,00

Dessert

Braiseret ananas med galanga rod, stjerne anis og vanilje
kr. 95,00

Kastanjer og mørk Valrhorna chokolade i duet
kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert
kr. 75,00

Danske oste med syltet frugt og hjemmelavet knækbrød
kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)