+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Cremet jordskokkesuppe med blåmuslinger, syltede jordskokker og sprøde chips.
kr. 95,00

Dådyr carpaccio med Karl Johan svampe, tyttebær og syltede skovsvampe
kr. 95,00

Grøn salat med syltede løg, ristede kerner og sennepsvinaigrette
kr.75,00

(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

Hovedret

Steak af Hereford kvæg med brændt pastinak, saltbagt gulerod, spæde løg og whiskysky  kr. 245,00

250 gr. Rib eye af Hereford kvæg med brændt pastinak, saltbagt gulerod, spæde løg og whiskysky kr. 260,00

(350 gr. Rib eye kr. 320,00)

Braiserede kalvekæber med kartoffel puré, knoldselleri, syltede beder og løg

kr. 225,00

Stegt makrel med henkogte tomater, blomkålspuré og grønkål
kr. 235,00

Dessert

Havtorn og vanilje i symfoni med brud af appelsin og appelsintagetes
kr. 95,00

Bagte blommer med creme anglaise, rom iscreme og friske urter
kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert
kr. 75,00

Udvalg af danske oste med syltet frugt og hjemmelavet knækbrød
kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)