+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Hvide asparges med skummet fløde, persilleolie og sprøde cruditéer

kr. 95,00

Nye kartofler med rejer, agurk og røget mayonnaise

kr. 95,00

Bitre salater i krydret vinaigrette, syltet artiskokhjerte og pocheret æg

kr.85,00

(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

Hovedret

Steak af Black Angus med spæde forårsurter, små kartofler og kalveglace

kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret rib eye af Black Angus med spæde forårsurter, små kartofler og kalveglace

kr. 260,00

(350 gr. Rib eye kr. 320,00)

Poussin med aspargesbroccoli, grønne asparges og persillesauce

kr. 235,00

Bygotto med jomfruhummer og krydderurter fra egen have

kr. 230,00

Dessert

Rabarbertærte med smuldre dej og crème fraiche iscreme

kr. 95,00

Havens mynte med lime og rørsukker

kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 75,00

Danske oste med syltet frugt og hjemmelavet knækbrød

kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)