+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Røget asparges og skaldyr i cremet velouté
kr. 95,00

Terrin af confiteret svineskank og foie gras med æblekompot
kr. 95,00

Sprøde salater og asparges med syltede rødløg
(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )
k
r.75,00

Hovedret

Steak af Hereford kvæg med persilleflan, smørstegte gulerødder og cremet persillesauce kr. 245,00

250 gr. Rib eye af Hereford kvæg med persilleflan, smørstegte gulerødder og cremet persillesauce
kr. 260,00 / 350 gr. Rib eye kr. 320,00

Skindstegt rødfisk med baconsifon, ærter og friske urter fra haven kr. 225,00

Råbuk i to variationer med rabarber, vanilje og spøde løg
kr. 235,00

Dessert

Creme Brûlée med forårets spæde urter
kr. 95,00

Ferskenfromage med vanilje iscreme og hindbærsauce
kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert
kr. 75,00

Oste fra Arla Unika med syltede frugter
kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)