+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Mousse på dansk stenbiderrogn med agurk, malt-blinis og sprøde chips

kr. 95,00

Carpaccio af kalveinderlår med sprød parmesan, rucola og confiteret æggeblomme

kr. 95,00

Bitre salater i krydret vinaigrette, syltet artiskokhjerte og pocheret æg

kr.85,00

(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

Hovedret

Steak af Black Angus med danske rodfrugter, hvidløgskartoffel og cremet fløde

kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret rib eye af Black Angus med danske rodfrugter, hvidløgskartoffel og cremet fløde

kr. 260,00

(350 gr. Rib eye kr. 320,00)

Langtidsstegt svinebryst af Lollandsgrisen med sprøde jordskokker, løgpure og æblejus

kr. 230,00

Skindstegt kulmule med lun tomatrelish, løg og henkogte tomater

kr. 235,00

Dessert

Mousse på Valrhona chokolade med parfait og krystalliseret passionsfrugt

kr. 95,00

Mazarintærte med syltede abrikoser og marcipan iscreme

kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 75,00

Danske oste med syltet frugt og hjemmelavet knækbrød

kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)