+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Cremet ærtesuppe med letrøget kammusling og ærter fra Mangholm
kr. 95,00

Pocheret havtaskekæber med radiser, danske agurker og agurkecreme
kr. 95,00

Sprøde salater, friske krydderurter og sprøde cruditeér vendt i vinegrette
(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )
k
r.75,00

Hovedret

Steak af Hereford kvæg med økologiske grønsager fra Mangholm, duchesse og kalvesky kr. 245,00

250 gr. Rib eye af Hereford kvæg med økologisk grønsager fra Mangholm, duchesse og kalvesky
kr. 260,00 / 350 gr. Rib eye kr. 320,00

Bagt torskeryg med hummercreme, danske tomater og sprøde løg kr. 225,00

Langtidsstegt svinebryst med honning og sennep, små beder og fennikel
kr. 235,00

Dessert

Rødgrød-med-fløde, lokale bær fra Vejborggaard og Unika fløde essens
kr. 95,00

Mazarin med chokolade og citron
kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert
kr. 75,00

Oste fra Arla Unika med syltede frugter
kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)