+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30) Søndag lukket

Kokkens valg, skifter hver dag

Forret

Carpaccio af krondyr fra Klosterhedens vildt med tørret æggeblomme, Unika ost og røget emulsion

kr. 95,00

Cremet torskefumé med syltede svampe, trøffel og ørred rogn

kr. 95,00

Salat med dansk kål i cremet dressing, syltede urter, sprøde croutons og vagtelæg

kr.85,00

(tilvalg til hovedret kr. 35,00 )

Hovedret

Steak af Black Angus med smørstegte hvidløg, røget bacon og knust kartoffel

kr. 245,00

250 gr. fedtmarmoreret rib eye af Black Angus med smørstegte hvidløg, røget bacon og knust kartoffel

kr. 260,00

(350 gr. Rib eye kr. 320,00)

Hvidvinsdampet Nordsølaks med danske bønner, spinatflan og hollandaise

kr. 235,00

Dansk Gastrokalv med stegte kantareller, savojkål og spæde løg

kr. 230,00

Dessert

Portvins pocherede blommer med Valrhona chokolade og sprød marengs

kr. 95,00

Vanilje creme brülée med havtorn gel og appelsin iscreme

kr. 95,00

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 75,00

Danske oste med syltet frugt og hjemmelavet knækbrød

kr. 100,00

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.
kr. 150,00

Kaffe og sødt
kr. 60,00

Info om allergener. Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

3 retter frit valg fra menukort
Kr. 385,00 med Rib eye Kr. 410,00 / Kr. 470,00
(Kokkens valg undtaget)