+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Forslag på frokostselskab

Velkomst

Cava og hjemmelavet hyldeblomst

 

Menu

 Laksemousse på varmrøget nordsølaks med citroner

Carpaccio af dådyr fra klosterhedens vildt, valnødder og citron

Fisketerrin med krydderurter og pickels

Hønsesalat med syltede svampe og bacon

Grønne salater med sprøde cruditeér, syltede løg og vinegretté

 

Marineret Ølandshvede med friske krydderurter

Broccolisalat med sprøde kål, sennep og græskarkerner

Krydderurte dressing

Langtidsstegt oksecuvette af Black Angus

 

Marineret Svinekam af lollandsgris

Madagaskar pebercreme

Stegte kartofler med brunet smør og timian

 

Dagens kage

Frugtfad med udskårne frugter

Cremefraiche skum

 

Hjemmebagt brød med ølandshvede fra Mangholm

Pisket smør

 

Drikkevarer

Husets vine af høj kvalitet, a libitum under maden

Kaffe/the buffet

Blød bar med øl, vand og vin (2 genstande pr. person)

 

Pris pr. person kr. 625,00

Arrangementets er begrænset til 5 timer, herefter pålægges gebyr på kr. 395,00/tjenertime