+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Forslag på middagsarrangement

Velkomst: Kir

Forretter (vælg mellem):

Varmrøget laks med krydderurtecreme, salat og sprød tuille

Bagt hvid fisk med ærtesymfoni og ærtecreme

Fiskesuppe med små urter

Hovedretter (vælg mellem):

Farseret kalkun med årstidens grønt, hertil små kartofler og skysauce

Stegt kalveculotte med sprød kartoffel og cremesauce

Stegt perlehøne med basilikumost, små kartofler og skysauce

Desserter (vælg mellem):

Chokoladekage med frisk frugt og iscreme

Panna cotta med frisk frugt

Pære med karamel

Natmad:

Løgsuppe

Drikkevarer:Vine (husets) ad libitum under middagen, kaffebuffet og blød bar med øl, vand og vin (2 genstande pr. person).

Pris pr. cov kr. 695,-

Arrangementets varighed max. 8 timer, efter 8 timer tillægges pr. cov kr. 60,-

Recent Posts