+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Forslag på aftenselskab

Velkomst

Restaurant krydderiets mousserende hyldeblomst

 

Forret

Varmrøget laks fra egen rygeovn med spæde salater

Tern af saltet Nordsø laks med dild og citron

Kalvecarpaccio med trøffelpesto og syltede bøgehatte

Torskesoufflé med blomkålspickles og dild

Geleret kalvespidsbryst med Madagascar peber og syltede urter

Høns i fløde med skalotter og laurbærblade

 

Hovedret

Oksefilet med timian og citron

Farseret landkylling med hvidløg

Hjemmerøget nakkekam med honning

Broccolisalat med rosiner og ristede kerner

Spæde salater med syltede løg og diverse cruditeér

Rucola med speltkerner, semi tørret tomater og punjekerner

 

Rødvinssky

Små Vildemose kartofler med krydderurter

Restaurant krydderiets dressing

 

Dessert

Chokoladebrownie

Vanilje Panna Cotta med sprød knas

Frugtfad med modne frugter fra ind- og udland

Hjemmebagt brød og smør

 

Evt. 3-retter med renser/mellemretter

 

Drikkevarer

Husets vine af høj kvalitet,  a libitum under maden

Kaffebuffet med småkager

Blød bar med øl, vand og vin (2 genstande pr. person)

Natmad: cremet aspargessuppe med hjemmebagt brød

Pris pr. person kr. 795,00