+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Forslag på selskab med buffet

Menuforslag

Krydderiets varmrøget laks med dansk bihonning og mandler

Urtegravad nordsølaks, syltede rødløg og citon-mayonaise

Carpaccio af dådyr fra klosterhedens vildt, valnødder og citron

Torskesouffle i noritang, pickles, kapers og dild

Confiteret svineskank af lollandsgris, karamelliseret æbler og løg

Terrin af dansk suppehøne, svampe, timian og røget bacon

 

Marineret ølandshvede fra Mangholm, krydderurter og bitre salater

Grønne salater med sprøde cruditeér, syltede løg og vinegrette

Tomater i Krydderurte-pesto, oliven og ristet pinjekerner

Krydderurtedressing

 

Langtidsstegt Kalvefilet, stegte rodfrugter og løg

Fyldt Gråstenhane med persille, og æbler

Rødvinsmarineret nakkekam af lollandsgris med bagte hvidløg

 

Små vildmosekartofler med brunet smør og timian

Madagaskar pebercreme

Lun estragoncreme

 

Chokoladebrownie med ristede Hasselnødder

Jordbær Pannacotta med Krystalliseret chokolade

Frugtfad med modne frugter fra ind og udland

Cremefraiche skum

 

Hjemmebagt brød med ølandshvede fra Mangholm

Pisket smør

Oliventapanade

 

Pris pr. cov kr. 335,00 til frokost

Pris pr. cov kr. 365,00 til aften

 

Vi bringer gerne buffeter ud af huset. Pris pr. cov kr. 335,00 (min  15 personer