+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Forslag på selskab med buffet

Menu

Varmrøget laks fra egen rygeovn med spæde salater

Tern af saltet Nordsø laks med dild og citron

Kalvecarpaccio med trøffelpesto og syltede bøgehatte

Torskesoufflé med blomkålspickles og dild

Geleret kalvespidsbryst med madagaskar peber og syltede urter

Høns i fløde med skalotte og laurbærblade

Broccolisalat med rosiner og ristede kerner

Spæde salater med syltede løg og diverse cruditeér

Rucola med speltkerner, semi tørrede tomater og pinjekerner

Oksefilet med timian og citron

Farseret landkylling med hvidløg

Hjemmerøget nakkekam med honning

Rødvinssky

Små Vildemose kartofler med krydderurter

Restaurant krydderiets dressing

Chokoladebrownie

Vanilje Panna Cotta med sprød knas

Frugtfad med modne frugter fra ind- og udland

Hjemmebagt brød og smør

 

Pris pr. cov kr. 325,00 til frokost

Pris pr. cov kr. 365,00 til aften

 

Vi bringer gerne buffeter ud af huset. Pris pr. cov kr. 325,00