+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Fisk og skaldyrsbuffet, “Havets tallerken”

Hotel Hillerød og Restaurant krydderiet byder velkommen til en aften med “Havets tallerken”

Lørdag d. 23. september kl. 18.00

I Restaurant krydderiet er vores kok uddannet under verdensmesteren i fisk og skaldyr Jan Pedersens gastronomiske ledelse. Oplev den nye generation af kokke folde sig ud i kunsten “Havets tallerken”

Min. 20 forskellige fisk og skaldyrsretter på buffeten:

Kammusling med gele

Krabbeklør og citron

Dampet muslinger med hvidløg

Kold hummershot

og meget meget mere.

Pris pr. cov kr. 349,00

Overnatning i delt dobbeltværelse inkl. fisk og skaldyrsbuffet og dansk morgenmadsbuffet  kr. 649,00 pr. person

Overnatning i enkelt værelse inkl. fisk og skalddyrsbuffet og dansk morgenmadsbuffet kr. 898,00

Bordreservation er nødvendig

Send en forespørgsel

Dit navn (påkrævet)

Din E-mail ( (påkrævet))

Emne

Din Besked