+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Mad ud af huset

Forslag til buffet

Varmrøget laks fra egen rygeovn med årstidens krydderier, saltet Nordsølaks med dild og lime, terrine af sprængt kalvespidsbryst, svinelever paté med æble, løg og urter fra egen have, grillet tun med kapers, oliven og syltet løg, geleret torskerogn med pighvar fumé

Grøn salat med sprøde og syltet urter, spidskålssalat med ærter og rødløg, cremet broccoli-blomkålssalat, diverse hjemmesyltet grønsager

Langtidsstegt australsk oksecuvette, farseret unghane med hvidløg, røget nakkekam af vildsvin

Estragon creme, små Vildmose kartofler med krydderurter, 2 slags dressing

Krydret gulerodskage med cremet topping, appelsinkage med creme fraiche og citronmelisse, frugtfad med modne frugter fra ind- og udland

Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. person kr. 295,00

Buffeten kan bytte ud med 3 retter