+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Kokkeelevens svendestykke lørdag d. 17. juni

Vores ældste kokkeelev Lucas bliver færdigudlært og som traditionen byder, så vil vi gerne fejre dette med arrangementet “Elevens Svendestykke”. Her vil Lucas være køkkenchef for en dag og han har sammensat menuen, bl.a. udfra sin afgangsprøve.

Lørdag d. 17. juni kan du nyde Lucas´s svendestykke med hans 5-retters menu.

Cremet jordskokkesuppe med røget kammusling og danske agurker

Meunierestegt rødspætte med røget og dampet asparges samt  ærtecreme

Kronvildt fra Æbelø med krydret vildtglace, spæde løg, braiseret kartoffel og havens urter

Danske jordbær og hyldeblomst i sommer symfoni

Mazarin med rabarbermousse, gele, malt og havre

Pris per cov. inkl. vinmenu kr. 595,00

Overnatning i dobbeltværelse, inkl. 5-retters menu, vinmenu og morgenmadsbuffet

Pris for 2 personer kr. 1690,00

Bordreservation er nødvendig på telefon 4824 0800 eller kokke@hotelhillerod.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Send en forespørgsel

Dit navn (påkrævet)

Din E-mail ( (påkrævet))

Emne

Din Besked