+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Konfirmation

Velkomst

Restaurant krydderiets mousserende hyldeblomst

Menu

Varmrøget laks fra egen rygeovn med spæde salater

Tern af saltet Nordsø laks med dild og lime

Kalvecarpaccio med trøffelpesto og syltede bøgehatte

Torskesoufflé med blomkålspickles og dild

Geleret kalvespidsbryst med Madagascar peber og syltede urter

Høns i fløde med skalotter og laurbærblade

 

Oksefilet med timian og citron

Farseret landkylling med hvidløg

Hjemmerøget nakkekam med honning

Broccolisalat med rosiner og ristede kerne

Spæde salater med syltede løg og diverse cruditeér

Rucola med speltkerner, semi tørrede tomater og pinjekerner

Rødvinssky

Små Vildemose kartofler med krydderurter

Restaurant krydderiets dressing

 

Chokoladebrownie

Vanilje Panna Cotta med sprød knas

Frugtfad med modne frugter fra ind- og udland

Hjemmebagt brød og smør

Vine (husets vine af høj kvalitet) a libitum under maden

Kaffe buffet

Blød bar med øl, vand og vin (2 genstande pr. person)

Pris pr. person kr. 625,00