+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Mad ud af huset 2015

Forslag til buffet

Brud af varmrøget laks fra egen rygeovn med små salater

Tern af saltet Nordsølaks med dild og lime

Terrine af sprængt kalvespidsbryst med små urter

Svinelever paté med æble, løg og urter fra egen have

Carpaccio af tun med kapers, oliven og syltet løg

Geleret torskerogn med pickles

Grøn salat med sprøde og syltet urter, spidskålssalat med ærter og rødløg, cremet broccoli-blomkålssalat, diverse hjemmesyltet grønsager

Langtidsstegt australsk oksecuvette, farseret unghane med hvidløg, hjemmerøget nakkekam

Krydderurte-creme, små Vildmose kartofler med krydderurter, 2 slags dressing

Chokolade brownie, appelsinkage med creme fraiche og citronmelisse, frugtfad med modne frugter fra ind- og udland

Hjemmebagt brød og smør

Pris pr. person kr. 295,00

Buffeten kan byttes ud med 3 retter