+45 4824 0800kokken@hotelhillerod.dk
daen

Velkommen til Hotel Hillerød & Restaurant krydderiet

Denne aften er dedikeret til jer, der værdsætter en hel aften ude i byen. Vi har glædet os til at lancere denne aften. Vi har komponeret en menu, hvor der er kælet for nogle af de absolut bedste råvarer vi kan opdrive herhjemme – og kombineret dem med nøje udvalgte vine i samme kaliber som maden.

Aftens menu:

Hummerbisque med tern af canadisk hummer, perleløg og tomat concassé

Skindstegt kulmule med dampede blåmuslinger, muslingecreme og ærter fra Vejborggaard

Sprød rielette af Lollandsgris med foie gras, danske sommeræbler og æblejus

Tatar af tørret tomater, cayenne, estragon og confiteret æggeblomme

Farseret skovduebryst med spæde grøntsager fra Mangholm, sellerupuré og trøffelglace

Valrhona chokolade med portvinsbagte blommer, timian og hvid chokolademousse

(vinmenu offentliggøres når vi nærmer os)

Pris pr. cov kr. 995,00

Reservation er nødvendig på telefon 4824 0800 eller kokken@hotelhillerod.dk

Send en forespørgsel

Dit navn (påkrævet)

Din E-mail ( (påkrævet))

Emne

Din Besked

Indtast kode: captcha