Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30). Søndag lukket.

Forret

Cremet jordskokkesuppe med røget kammusling, variation af jordskokker og kørvelolie

kr. 100

Meunierestegt kalvebrissel med portvinsreduktion, peberrod, figner og bitre salater

kr. 100

Kålsalat med æblevinegrette, granatæble, ristet cashewnødder og bacon

kr. 85

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med kålrabi, pastinak og kalveglace samt friske krydderurter

kr. 260

250 gr. Fedtmarmoreret rib eye med kålrabi, pastinak og kalveglace samt friske krydderurter

kr. 270 / 350 gr. kr. 335

Farseret vagtel med syltede svampe, skorzonerrod, trøffelsky og grønkål

kr. 235

Kogt torsk med rødbedepure, karmeliseret løg, puffede kapers og sennepsifon

kr. 230

Dessert

Pæretærte med karamel iscreme, pæregel, vanilje og cremefraiche

kr. 95

Danske oste med syltet frugt 

kr. 105

Moccadessert med kaffe iscreme, kakaotuille og mocca-chokoladekage

kr. 95

Kaffe og chokolade

 

kr. 85

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 85

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.

kr. 150

3 retters tilbud

kr. 385

Cremet jordskokkesuppe med røget kammusling, variation af jordskokker og kørvelolie

Kogt torsk med rødbedepure, karmeliseret løg, puffede kapers og sennepsifon

                                  

Pæretærte med karamel iscreme, pæregel, vanilje og cremefraiche

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Restaurant krydderiet er også leveringsdygtig i mad ud af huset, hvis du selv har festlokale eller ønsker at holde dit arrangement i vante omgivelser. kontakt os for et uforpligtigende tilbud!