Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30). Søndag lukket.

Forret

Krabberavioli med friske urter, jomfruhummer bisque og tomater

kr. 100

Foiegras terrin med kalvekæber, abrikoser, bitre salater og smørstegt brioche

kr. 100

Kålsalat med æblevinegrette, granatæble, ristet cashewnødder og bacon

kr. 85

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med braiseret kartoffel, persillecreme og gulerødder

kr. 260

250 gr. Fedtmarmoreret rib eye med braiseret kartoffel, persillecreme og gulerødder

kr. 270 / 350 gr. kr. 335

Braiseret lammeskank med kartoffelmos, hvidløg og smørsauteret urter

kr. 235

Ising bonne femme med kartoffelsifon, spinat og sauce hollandaise

kr. 230

Dessert

Mazarin med lemoncurd, græsk yoghurt, pocheret pære og sprød havre

kr. 95

Danske oste med syltet frugt 

kr. 105

Chokolademousse med ristet nødder, tørret brownie og vaniljeparfait

kr. 95

Kaffe og chokolade

 

kr. 85

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 85

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.

kr. 150

3 retters tilbud

kr. 385

Krabberavioli med friske urter, jomfruhummer bisque og tomater

Braiseret lammeskank med kartoffelmos, hvidløg og smørsauteret urter

Chokolademousse med ristet nødder, tørret brownie og vaniljeparfait

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language