Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30). Søndag lukket.

Forret

Rødbedetatar med østersmayonnaise, sprøde jordskokker, syltede beder og skovsyre

kr. 100

Kartoffel-porresuppe med røget marv, sprød crouton, trøffel og karse

kr. 100

Cremet romainesalat med grillet pærer, gedeost og ristede pinjekerner

kr. 85

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med persillerod, puré og kartoffelchips

kr. 260

250 gr. Fedtmarmoreret rib eye med persillerod, puré og kartoffelchips

kr. 270 / 350 gr. kr. 335

Gråsten andebryst med rødbedepuré, sprød polenta og knoldselleri, hertil timiansky

kr. 235

Bagt kulmule med sennepscreme, syltede løg og æbler

kr. 230

Dessert

Ris a la mande cheesecake med kirsebærgelé, ristet mandel og kirsebærsorbet

kr. 95

Danske oste med syltet frugt 

kr. 105

Braiseret ananas med stjerneanis, vaniljecreme, kokostop og kardemomme

kr. 95

Kaffe og chokolade

 

kr. 85

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 85

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.

kr. 150

3 retters tilbud

kr. 385

Rødbedetatar med østersmayonnaise, sprøde jordskokker, syltede beder og skovsyre

Gråsten andebryst med rødbedepuré, sprød polenta og knoldselleri, hertil timiansky                                      

Ris a la mande cheesecake med kirsebærgelé, ristet mandel og kirsebærsorbet

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Restaurant krydderiet er også leveringsdygtig i mad ud af huset, hvis du selv har festlokale eller ønsker at holde dit arrangement i vante omgivelser. kontakt os for et uforpligtigende tilbud!