Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30). Søndag lukket.

Forret

Oksetatar med trøffel emulsion, røget æggeblomme, chips af kartoffel og sprød parmesan

kr. 95

Stenbidderrogn med kartoffel sifon, malt blinis, vakum syltet agurk og radise

kr. 95

Bitre salater med dehydrerede tomater, græskarkerner og blegselleri

kr. 85

Hovedret

Oksemørbrad af Hereford kvæg med balsamicobagte rødløg, persillerod og hvidløgscreme

kr. 245

250 gr. fedtmarmoreret rib eye af Hereford kvæg med balsamicobagte rødløg, persillerod og hvidløgscreme

kr. 260 / 350 gr. kr. 320

Rødspætte med tomatkompot, tørrede tomater, syltede rødløg og basilikumsolie

kr. 235

Duet af dådyr med trøffelsky, svampeflan og dansk kål

kr. 230

Dessert

Restaurant krydderiets arme riddere med abrikos og vanilje

kr. 95

Danske oste med syltet frugt og knækbrød

kr. 100

Elevens tanker om mørk chokolade og hasselnødder

kr. 95

Kaffe med sødt

 

kr. 65

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 75

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.

kr. 150

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Restaurant Krydderet er også leveringsdygtig i mad ud af huset, hvis du selv har festlokale eller ønsker at holde dit arrangement i vante omgivelser. kontakt os for et uforpligtigende tilbud!