Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30). Søndag lukket.

Forret

Saltbagt knoldselleri med brunet smør, ristet hasselnød, malt og karse

kr. 100

Torsk i mosaik med dansk agurk, radise og citronmayonnaise

kr. 100

Økologiske salater fra Mangholm med danske tomater, agurker og feta

kr. 85

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med variation af sukkermajs, danske løg og nye kartofler, hertil timiansky

kr. 260

250 gr. Fedtmarmoreret rib eye med variation af sukkermajs, danske løg og nye kartofler, hertil timiansky

kr. 270 / 350 gr. kr. 335

Dampet laks i rosé med pak choi, squash og danske sommerkål, hertil pighvarcreme

kr. 235

Farseret unghanebryst med sprød rielette, selleripuré, ribs og spæde gulerødder, hertil hønsesky                                              

kr. 230

Dessert

Peach melba, anno 2019

Fersken fromage, hindbærgel og sprøde tuille

kr. 95

Danske oste med syltet frugt og knækbrød

kr. 105

Saltet jordnødder med Valrhona chokolade, brombær og peanutbutter

kr. 95

Kaffe og chokolade

 

kr. 85

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 85

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.

kr. 150

3 retters tilbud

kr. 385

Saltbagt knoldselleri med brunet smør, ristet hasselnød, maltog karse

Farseret unghanebryst med sprød rielette, selleripuré, ribs og spæde gulerødder, hertil hønsesky

Peach melba, anno 2019

Fersken fromage, hindbær gel og sprøde tuille

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Restaurant krydderiet er også leveringsdygtig i mad ud af huset, hvis du selv har festlokale eller ønsker at holde dit arrangement i vante omgivelser. kontakt os for et uforpligtigende tilbud!