Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30). Søndag lukket.

Forret

Stenbiderrogn med kartoffelsifon, blinis, agurk, syltede løg og dild

kr. 100

Oksetartar med tørret æggeblomme, revet digekrone, tørret tomater og sprøde chips

kr. 100

Marineret salater med grillet piment, sprøde urter, gedeost og vinaigrette

kr. 85

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med pommes røsti, balsamicobagte løg, sprød pastinak og ramsløgssifon

kr. 260

250 gr. Fedtmarmoreret rib eye med pommes røsti, balsamicobagte løg, sprød pastinak og ramsløgssifon

kr. 270 / 350 gr. kr. 335

Farseret svinekam med puffede svær, rødebedepuré, blomkål og timiansky

kr. 235

Smørpocheret havtaske med spidskål, æbler og kørvel, hertil skilt fløde

kr. 230

Dessert

Citronfromage med vaniljeiscreme, lemoncurd og krystalliseret citron

kr. 95

Danske oste med syltet frugt 

kr. 105

Rabarbermousse med rabarberkompot, hvid chokolade, skovsyre og sprød tuille

kr. 95

Kaffe og chokolade

 

kr. 85

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 85

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.

kr. 150

3 retters tilbud

kr. 385

Stenbiderrogn med kartoffelsifon, blinis, agurk, syltede løg og dild

Farseret svinekam med puffede svær, rødbedepuré, blomkål og timiansky

Rabarbermousse med rabarberkompot, hvid chokolade, skovsyre og sprød tuille

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language