Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30). Søndag lukket.

Forret

Rimmet jomfruhummer med syltet glaskål, kærnemælkssauce med grøn olie og sprød´hummerchips

kr. 110

Confiteret sommerselleri med broken gel på brændt citron og sprøde urter fra egen have

kr. 100

Hovedret

250 gr. fedtmarmoreret Rib-eye med håndskårede fritter og hjemmerørt bearnaise

kr. 270 / 350gr. 335

Sommergris med gulerodspuré på brunet smør, glasered sommerbeder og kraftig glace monteret med ribs fra egen have

kr. 235

Dessert

Koldskål med friske jordbær, hjemmelavet kammerjunker og sirup på hyldeblomst

kr. 95

Restaurant krydderiets isdessert med 3 slags hjemmerørt is, jordbær og krystalliseret chokolade

kr. 85

Kaffe og chokolade

 

kr. 85

Ostetallerken med syltet frugt. 3 slags udvalgte oste med tilbehør

kr. 110

Kokkens valg

Kokkens klassiske ret. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.

kr. 150

3 retters tilbud

kr. 385

Rimmet jomfruhummer med syltet glaskål, kærnemælkssauce med grøn olie og sprød´hummerchips

Sommergris med gulerodspuré på brunet smør, glasered sommerbeder og kraftig glace monteret med ribs fra egen have

Koldskål med friske jordbær, hjemmelavet kammerjunker og sirup på hyldeblomst

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language