Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.00
(køkkenet lukker kl. 21.30). Søndag lukket.

Forret

Rimet laks med karsemayonnaise, broken gel på brændt citron, syltet glaskål og dild olie

kr. 110

Rødbede tatar med østersmayonnaise, sprøde kartoffel og rødbedechips, ørredrogn samt estragon fra egen have

kr. 100

Hovedret

250 gr. fedtmarmoreret Rib-eye eller oksemørbrad med håndskårede fritter og hjemmerørt bearnaise

kr. 270 / 350gr. 335

Braiseret stegeflæsk med confiteret porre, selleripuré, saltbagt selleri, kartoffel kroket og sauce jus

kr. 235

Smørdampet torsk med brunet løgpuré, rødbedepuré, dampet rosenkål og spidskål samt sauce mousseline monteret med sennep

kr. 220

Dessert

Vaniljepocheret pære med cremet karamel, vanilje iscreme og varm chokoladesauce

kr. 95

Friteret Camembert med hjemmelavet solbærmarmelade og smørstegt brød

kr. 85

Kaffe og chokolade

 

kr. 85

Ostetallerken med syltet frugt. 3 slags udvalgte oste med tilbehør

kr. 110

Kokkens valg

Kokkens klassiske ret. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.

kr. 150

3 retters tilbud

kr. 385

Rimet laks med karsemayonnaise, broken gel på brændt citron, syltet glaskål og dild olie

Braiseret stegeflæsk med confiteret porre, selleripuré, saltbagt selleri, kartoffel kroket og sauce jus

Vaniljepocheret pære med cremet karamel, vanilje iscreme og varm chokoladesauce

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language