Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30). Søndag lukket.

Forret

Brandade på saltet torsk med dansk ost, tørret æggeblomme samt kapers og sprød malt

kr. 100

Cremet svampesuppe med syltede bøgehatte, svampeflan, portvin og trøffelolie

kr. 100

Efterårets kål med syltede æbler, bitre salater, sennep og høvlet ost

kr. 85

Hovedret

Tournedos af oksemørbrad med balsamico bagte løg, confiteret skorzonerrod, grønkål og fermenteret hvidløgs creme

kr. 260

250 gr. Fedtmarmoreret rib eye med balsamico bagte løg, confiteret skorzonerrod, grønkål og fermenteret hvidløgs creme

kr. 270 / 350 gr. kr. 335

Dampet rødspætte med pocheret porre, persillefløde og syltede perleløg

kr. 235

Kalveschnitzel med stegte kartofler, kaperssmør, citron creme og danske kål

 

kr. 230

Dessert

Pocheret pære med lakrids iscreme, kørvel og creme fraiche

kr. 95

Danske oste med syltet frugt 

kr. 105

Saltet karameltærte med chokolade ganache, vanilje iscreme, sprød chokolade og friske skovsyrer

kr. 95

Kaffe og chokolade

 

kr. 85

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 85

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.

kr. 150

3 retters tilbud

kr. 385

Cremet svampesuppe med syltede bøgehatte, svampeflan, portvin og trøffelolie

Kalveschnitzel med stegte kartofler, kaperssmør, citron creme og danske kål                                                    

 Saltet karameltærte med chokolade ganache, vanilje iscreme, sprød chokolade og friske skovsyrer

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Restaurant krydderiet er også leveringsdygtig i mad ud af huset, hvis du selv har festlokale eller ønsker at holde dit arrangement i vante omgivelser. kontakt os for et uforpligtigende tilbud!