Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30). Søndag lukket.

Forret

Rimet makrel med sprød agurk, kærnemælkssauce, grøn olie, urter og peberrod

kr. 110

Moules marinéres: dampet blåmuslinger i hvidvin, flødesauce, sprøde urter og olivenolie

kr. 110

Hovedret

250 gr. fedtmarmoreret Rib-eye med håndskårede fritter og hjemmerørt bearnaise

kr. 270 / 350gr. 335

Dansk stegt kylling med svampepuré, kantareller, syltet bøgehatte, sprødt kyllingeskind og kyllingesauce

kr. 235

Dessert

Nyfortolket Gammeldags æblekage: æblekompot, æblepuré, vanilje iscreme og mandelkrokant

kr. 95

Restaurant krydderiets isdessert med brombærsorbet, blodappelsinsorbet og havtorn iscreme

kr. 85

Kaffe og chokolade

 

kr. 85

Ostetallerken med syltet frugt. 3 slags udvalgte oste med tilbehør

kr. 110

Kokkens valg

Kokkens klassiske ret. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.

kr. 150

3 retters tilbud

kr. 385

Rimet makrel med sprød agurk, kærnemælkssauce, grøn olie, urter og peberrod

Dansk stegt kylling med svampepuré, kantareller, syltet bøgehatte, sprødt kyllingeskind og kyllingesauce

Nyfortolket Gammeldags æblekage: æblekompot, æblepuré, vanilje iscreme og mandelkrokant

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language