TAKE AWAY UGE 14

Bestil på telefon 4824 0800 senest Kl. 16 på dagen for afhentning (Bestil gerne i god tid, så vi sammen kan mindske madspil)

Afhentes mellem Kl. 17.00 – 19.00

Kokkens valg

Rib eye med dagens garniture, whisky sauce og stegte kartofler

Kr. 200,00

Stegt unghanebryst med persillecreme, stegte kartofler og dagens garniture

Kr. 150,00

Ugens forret

Dampet hvide asparges med rejer, hummermayonnaise og karse

Kr. 50,00

Ugens dessert

Henkogte frugter med vaniljeparfait, cremefraiche og sprød marengs

Kr. 50,00

Dagens ret

Mandag

Svin i frikassé med stegte vildmose kartofler, persille og grønne salater

Kr. 89,00

Tirsdag

Wienerschnitzel med ærter, dreng, brunet smør og stegte kartofler

Kr. 89,00

Onsdag

Glaseret landskinke med stuvet grønlangkål, brunet kartofler og sennep

Kr. 89,00

Torsdag

Stegt flæsk med persillesovs, kogte kartofler og hjemmesyltet rødbeder

Kr. 89,00

Fredag

Forloren hare med waldorfsalat, kartofler, tyttebær og vildtsauce

Kr. 89,00

Lørdag

Herregårdsbøf med pommes sautér, ærter og hjemmerørt bearnaise

Kr. 89,00

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language