Restaurant krydderiets påskebord

DSC_0101

Påskebord kan bestilles til dagene fra d. 29/3 – 4/4

Afhentning fra kl 12.00 – 15.00

Du kan allerede nu bestille påskebord på kokken@hotelhillerod.dk

Påskebord:

Marineret sild – rødløg – kapers

Hjemmelavet karry sild – æg – tomat

Paneret rødspættefilet – citron – krydderiets remoulade 

 

Æg – håndpillede rejer – håndrørt mayonnaise – karse

 

Lun leverpostej – syltede bøgehatte – rødbeder 

Hjemmerøget færøsklaks – urteemulsion – tomat – dild


Hjemmelavet hønsesalat – røget bacon – svampe 


Stegt frilandsgris – variation af løg 

Brie med æblekompot – vanilje

Hjemmebagt brød & smør .

Pris pr. person Kr. 249,- 

Alt er færdiganrettet og klar til servering, det lune skal blot varmes efter medfølgende varmevejledning 

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language