Påskebord kan bestilles til dagene fra d. 29/3 – 4/4
Du kan allerede nu bestille påskebord på kokken@hotelhillerod.dk
Marineret sild – rødløg – kapers
Hjemmelavet karry sild – æg – tomat
Paneret rødspættefilet – citron – krydderiets remoulade
Æg – håndpillede rejer – håndrørt mayonnaise – karse
Lun leverpostej – syltede bøgehatte – rødbeder
Hjemmerøget færøsklaks – urteemulsion – tomat – dild
Hjemmelavet hønsesalat – røget bacon – svampe
Stegt frilandsgris – variation af løg
Brie med æblekompot – vanilje
Hjemmebagt brød & smør .
Pris pr. person Kr. 225
Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter
Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk