Menukort uge 22

For take away, bestil på telefon 4824 0800 senest kl. 19.30 på dagen for afhentning

Afhentes mellem 17.00 – 20.00

Kokkens valg

Langtidsstegt oksefilet med nye danske kartofler fra Vejborggaard, kalvesky og dagens grønt

Kr. 150,00 (Børn Kr. 100,00)

Grillet laks med citroncreme, på salte citroner, nye danske kartofler fra Vejborggaard og dagens grønt

Kr. 150,00 (Børn Kr. 100,00)

Salat til din hovedret

Spæde salater med danske agurker, radiser, rødbedesyre og senneps vinaigrette

Kr. 50,00

Kokkeelevens forret

Danske asparges med rejer, hummermayonnaise og havens urter

Kr. 75,00

Kokkeelevens dessert

Jordbærtærte med jordbær fra Vejborggaard, creme anglaise og jordbærsorbet

Kr. 75,00

Ostetallerken

3 udvalgte oste med hjemmebagt knækbrød, syltede rosiner og abrikospuré

Kr. 65,00

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language