Menukort uge 31 & 32

For take away, bestil på telefon 4824 0800 senest kl. 19.30 på dagen for afhentning

Afhentes mellem 17.00 – 20.00

Forretter

Rimmet jomfruhummer med syltet glaskål, kærnemælkssauce med grøn olie og sprøde hummerchips

Kr. 110,00

Sommerselleri confiteret i komælksost med broken gel af brændt citron og sprøde urter fra egen have

Kr. 100,00

Hovedretter

250gr Rib Eye med håndskåret fritter og hjemmerørt bearnaise

350gr. Rib Eye med håndskåret fritter og hjemmerørt bearnaise

Kr. 270,00

Kr. 335,00

Sommergris med gulerodspuré på brunet smør med glaseret sommerbeder, kraftig glace monteret med ribs fra egen have

Kr. 235,00

Kokkens klassiske ret – spørg tjeneren, vi skifter retten hver dag

Kr. 150,00

Dessert

Koldskål med friske jordbær, hjemmelavet kammerjunker og sirup på hyldeblomst

Restaurant krydderiets isdessert med 3 slags hjemmerørt is, jordbær og krystalliseret chokolade

Kr. 95,00

Kr. 85,00

Ostetallerken

3 udvalgte oste med syltet frugt og tilbehør

Kr. 110,00

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language