8710EDF6-073B-4A49-A636-CBBD584A56F0

Menukort

Dette menukort kan ikke bestilles som Take Away.

Snack menu

Muslinge chips af Tapioka med  ramsløgs emulsion 

Friteret østers –  hummercreme

Røget vagtelæg – kartoffelsifon – trøffel 

Kr. 80,- 

 

Menu med bobler Kr. 135,-

Forretter

Dampede danske asparges – håndpillede rejer – hollandaise  

 

Rimet jomfruhummer – kærnemælks sauce- dild – agurk  

 

Kr. 110,-

 

Kr. 110,- 

Hovedretter

Bøf af Hereford kvæg  –  danske asparges – danske kartofler – kalvesky  

 

Lam fra Rørbakkegård – glaseret rabarber – danske løg – nye kartofler – purløgssauce  

 

Stegt kulmule – små løg – cremet torske fumé  

 

Kokkens klassiker skifter hver dag, spørg tjeneren 

 

Kr. 265,-

 

Kr. 225,-

Kr. 225,-

Kr. 150,-

Desserter

Danske jordbær – kondenseret mælk – citron – hindbær sorbet 

Hvid chokolade – vanilje – rugknas – estragon  

4 danske oste med krydderiets tilbehør



Kr. 95,-

Kr. 95,-

Kr. 110,-

Tre retters menu

Dampede danske asparges – håndpillede rejer – hollandaise  

 

Bøf af Hereford kvæg  –  danske asparges – danske kartofler – kalvesky  

 

 

Danske jordbær – kondenseret mælk – citron – hindbær sorbet

 

Kr. 325,-

En aften i Restaurant krydderiet

8 retter 6 serveringer

Snack menu – passion cocktail

 

Asparges –  håndpillede rejer 

 

Rimet jomfruhummer

 

Stegt kulmule 

Bøf af Hereford kvæg

 

Danske jordbær 

                               

 

Kr. 595,-

Tilkøb af vin menu Kr. 400,-

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language