Menukort

Du kan også bestille fra menukort som Take away. Bestil på telefon 4824 0800 senest kl. 18.30 på dagen for afhentning

Afhentes mellem 17.00 – 19.00

Forretter

Svampe consommé med stegte kantareller, kejserhatte, urter fra haven og fermenteret trøffel

Kr. 110,00

Skindstegt kulmule med muslingesifon, fermenteret porre, sprød frisé salat og dild

Tilvalg: Caviar Sibirian Malossol 15g med créme fraiche 38%, smørstegte blinis og hakket skalotteløg

Kr. 110,00

Hovedretter

250gr Rib Eye med håndskåret fritter og hjemmerørt bearnaise

350gr. Rib Eye med håndskåret fritter og hjemmerørt bearnaise

Meunierestegt brosme med selleripuré, chili/ingefær polenta, bronzefennikelsifon og skorzonerrod chips

Kr. 270,00

Kr. 335,00

Kr. 220,00

Stegt dansk Pluma gris med glaseret rødbede, grønkål fra egen have og sauce bordelaise

Kr. 235,00

Kokkens valg – spørg tjeneren, vi skifter retten hver dag

Kr. 150,00

Dessert

Hvid chokolademousse med syrlige brombærkompot, kiksebund, brændt hvid chokolade og myntestøv

Friteret camembert med hjemmelavet solbærmarmelade og manitobabrød

Kr. 95,00

Kr. 85,00

Ostetallerken

3 udvalgte oste med syltet frugt og tilbehør

Kr. 110,00

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language