8710EDF6-073B-4A49-A636-CBBD584A56F0

Menukort

Dette menukort kan ikke bestilles som Take Away.

Snack menu

Muslinge chips af Tapioka med  ramsløgs emulsion 

Friteret østers –  hummercreme

Røget vagtelæg – kartoffelsifon – trøffel 

Kr. 80,- 

 

Menu med bobler Kr. 135,-

Forretter

Stegt makrel – hvidløg – rug – syltet tomat  

Havtaske – agurk – jomfruhummer – cremefraiche   

 

Kr. 110,-

 

Kr. 110,- 

Hovedretter

Unghane – danske  ribs – kål – kalvesauce – danske kartofler  

Bøf af Hereford kvæg  –  majs creme – kantareller – kål – majs – danske kartofler  kr. 265,-

Tilvalg Rib Eye kr. 45,-   

 

 

Ristet multe – ærter – kål – ribs – polenta – danske tomater. 225,-

Kokkens klassiker skifter hver dag, spørg tjeneren 

Kr. 225,-

 

 

Kr. 265,-

Kr. 225,-

Kr. 150,-

Desserter

Danske bær – koldskål – knas

 

Chokolade – brombær – vanilje is 

 

4 danske oste med krydderiets tilbehør

Kr. 95,-

Kr. 95,-

Kr. 110,-

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language