Menukort

Dette menukort kan ikke bestilles som Take Away.

Forretter

Hjemmerøget sild med sennepsmayonnaise, sprøde rugbrødschips, syltede rødløg, karse og dild

Kr. 110,00

Kartoffel / porre suppe med røget marv, bacon, revet trøffel, grillet porre, sprød crouton og brøndkarse

Tilvalg: Caviar Sibirian Malossol 15g med créme fraiche 38%, smørstegte blinis og hakket skalotteløg

Kr. 110,00

Hovedretter

250gr fedtmarmoreret Rib Eye eller oksemørbrad med braiseret kartoffel, balsamicobagte løg og Madagaskar pebersauce

350gr. fedtmarmoreret Rib Eye eller oksemørbrad braiseret kartoffel, balsamicobagte løg og Madagaskar pebersauce

Rosa stegt andebryst med grønkåls flan, syltet rødkål, appelsinsauce og pommes kroket

Kr. 270,00

Kr. 335,00

Kr. 235,00

Braiseret svinekæber i rødvin og varme krydderier med selleripuré, rosenkål, kartoffelmos og sauce jus

Kr. 225,00

Kokkens valg – spørg tjeneren, vi skifter retten hver dag

Kr. 150,00

Dessert

Kokkeelev Alexanders Ris a la mande med broken gel af kirsebær, syltet kirsebær, mandelcrumble og mandelstøv

Friteret camembert med hjemmelavet solbærmarmelade og manitobabrød

Kr. 95,00

Kr. 85,00

Ostetallerken

3 udvalgte oste med syltet frugt og tilbehør

Kr. 110,00

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language