Menukort

VI ÅBNER RESTAURANTEN, FREDAG OG LØRDAG, RESTEN AF MAJ

Bordbestilling nødvendig, begrænset pladser

Åbningstider 17:00-23:00 (køkkenet lukket Kl. 22.00)

Tastingmenu

Hjemmerøget pebermakrel med legeret æggecreme, agurk og radiser

Torsk i mosaik med jordskokker, syltede løg og fermenteret peber

Brændende kærlighed a la Restaurant krydderiet

Braiseret svinebryst med krydderurtecreme og danske asparges

Citron cheesecake med timian og brændt citron sorbet

Hjemmebagt manitobabrød og pisket smør

5 retters tastingmenu Kr. 395,00 

5 glas vinmenu Kr. 295,00

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language