TAKE AWAY

Uge 43

Bestil på telefon 4824 0800 senest inden kl. 16 på afhentningsdagen (Bestil gerne i god tid, så vi sammen kan mindske madspil)

Afhentes mellem Kl. 17.00 – 19.00

Menukort

Forret

Forret

Restaurant krydderiets kartoffel/porresuppe med grillet porre og sprøde urter

Restaurant krydderiets terrine af gris med grov sennepsmayo og syltet svesker

Kr. 60

Kr. 50

Hovedret:

Kokkens valg

Mandag

Restaurant krydderiets cremet oksegryde på oksemørbrad med svampe, hjemmerøget bacon, perleløg og grov kartoffelmos

Kr. 150

Tirsdag

Ovnstegt krydderkylling med urter fra egen have, bagte rodfrugter, cremet hønsesauce og rispilaf

Kr. 150

Onsdag

Restaurant krydderiets skipperlabskovs med hjemmesyltet rødbeder, purløg og hjemmebagt rugbrød med smør

Kr. 150

Torsdag

Fredag

Lørdag

Dessert

Bagt laks med hjemmelavet urtepesto, grillet porre og løg, stegte kartofler og sauce hollandaise

Langtidsstegt kalvefilet med Pommes Anna, bagte rodfrugter og rødvinssauce

Svinemørbrad af Augutusgris med grillet æble, balsamicobagte løg, knust kartoffel og æblesky

Hjemmebagt mazarinkage med syltet skovbær, vaniljeis og brændt hvid chokolade

Kr. 150

Kr. 150

Kr. 150

Kr. 60

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Switch The Language