TAKE AWAY UGE 20

Bestil på telefon 4824 0800 senest Kl. 16 på dagen for afhentning (Bestil gerne i god tid, så vi sammen kan mindske madspil)

Afhentes mellem Kl. 17.00 – 19.00

Menukort

Kokkens valg

Steak af brasiliansk oksefilet m/ kartoffelkroket, rødvinssky og ratatouille

Kr. 200,00

Børneburger

Byg-selv-burger med briochebolle, hakkebøf, hjemmelavet ketchup og krydderurtedressing samt klassisk tilbehør

Kr. 69,00

Salat til din hovedret

Tomatsalat med grillet agurk, persille, feta og syltede rødløg

Kr. 40,00

Kokkeelevens forret

Saltet laks med pocheret æg, spæde salater, aspargesmayonnaise og kartoffelchips

Kr. 50,00

Kokkeelevens dessert

Rabarbertrifli med hvid chokolademousse, makroner og sprød marengs

Kr. 50,00

Ostetallerken

3 udvalgte oste med hjemmebagt knækbrød, syltede rosiner og abrikospuré

Kr. 60,00

Dagens ret

Mandag

LUKKET

Tirsdag

Stegt unghanebryst med krydderurtecreme, stegte kartofler, syltede rabarber og dagens grønt

Kr. 99,00 (Børn Kr. 69,00)

Onsdag

Stegt makrel med tørret tomater, fiskecreme, kål og stegte kartofler

Kr. 99,00 (Børn Kr. 69,00)

Torsdag

Barbecue marineret spoleben med cremet kålsalat, bagekartoffel og hvidløgssmør

Kr. 99,00 (Børn Kr. 69,00)

Fredag

Weekend menu

Kr. 300,00 

Lørdag

Weekend menu

Kr. 300,00 

Søndag

LUKKET

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language