TAKE AWAY

Mandag - Lørdag

Bestil Take Away mandag – lørdag 

fra kl 17.00 – 19.00


For bestilling ring på:

Menukort

Tre retters menu

Forret: Rimet laks – peberrods emulsion – sprøde urter – syltede løg 

 

      * Hertil nybagt brød og hjemmerørt smør

 

Hovedret:  vælg mellem 

Faseret vagtel – skovens svampe – løg – kål – trøffelsky

 

eller Hereford kvæg – stegt skorzonerrod – grønkål – ribs – kalveglace med røget marv – pommes rösti med timian fra haven

 

 

 

Dessert: Vanilje panna cotta – pære – karamel 

 

    

 

 

Alle tre retter kr 265,-

Hovedret

        Farseret vagtel – skovens svampe – løg – kål – trøffelsky – 

           Hereford kvæg – stegt skorzonerrod – grønkål – ribs – kalveglace med røget marv – pommes rösti med timian fra haven

kr. 200,-

 

kr. 200,-

Ugens ret

Osso Buco af dansk okse – syltede perleløg – friske urter –  hertil grov kartoffelmos 

 

Kr. 135,-

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Switch The Language