"Weekend menu"

Bestil på telefon 4824 0800, fredag og lørdag, senest kl. 16 på dagen for afhentning 

(Bestil gerne i god tid, så vi sammen kan mindske madspil)

Afhentes mellem Kl. 17.00 – 19.00

4 retters menu

Cremet torskesuppe med syltede urter og persilleolie

Saltet laks med pocheret æg, spæde salater, aspargesmayonnaise og kartoffelchips

Langtidsstegt oksefilet med kartoffelkroket, rødvinssky og ratatouille

Rabarbertrifli med hvid chokolademousse, makroner og sprød marengs

Manitobabrød, pisket smør og oliventapende

Pris pr. person Kr. 300,00

 

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language