Aften

Aftenservering i Restaurant krydderiet er åben kl. 18.00 til 22.30
(køkkenet lukker kl. 21.30). Søndag lukket.

Kokkens valg, skifter hver dag

Info om allergener: Vores personale kan give information om allergene ingredienser i vores retter

Forret

Hummerbisque med skindstegt kulmule, tomat gelé og tørrede tomater

kr. 95

Rillette af Augustusgris med syltede rødløg, tørret æggeblomme og estragon

kr. 95

Dansk kålsalat med grillet æble, syltede løg, ristede hasselnødder og peberrodssne

kr. 85

Hovedret

Steak af Black Angus med friteret jordskok, persillerod og rødvinsglace

kr. 245

250 gr. fedtmarmoreret rib eye af Black Angus med friteret jordskok, persillerod og rødvinsglace

kr. 260

…med 350 gr. Rib eye

kr. 320

Pocheret torskeryg med flødestuvet kål, sprøde pastinakker og citronmelisse

kr. 235

Ballontine af unghane med sprødt skin, vinterurter, Pommes Anna og hønsesky

kr. 230

Dessert

Fransk citrontærte med marengs, lemoncurd og vanilje iscreme

kr. 95

Kaffe og sødt

kr. 60

Bailey-chokolade med appelsinsorbet og kokoscrumble

kr. 95

Restaurant krydderiets isdessert

kr. 75

Kokkens valg

Det hurtigere måltid med vægt på det grønne. Spørg tjeneren, det skifter hver dag.

kr. 150