Cava og hyldeblomst
Laksemousse på hjemmerøget Nordsølaks med citroner
Torskesoufflé med agurkerelish
Manitoba brød
Kalvecarpaccio med rucola og revet Trelleborg ost
Restaurant krydderiets urtedressing
Svinemørbrad af Augustusgris
Whiskeysauce
Grønne salater med sprøde cruditeér, syltede urter og vinaigrette
Oksecuvette af kornfodret Hereford med gulerødder
Marinerede tomater med agurk og feta
Stegte Vildmose kartofler med havens urter
Brombær panna cotta med krystalliseret chokolade
Frugtfad med modne frugter fra ind- og udland
Husets vine af høj kvalitet, a libitum under maden
Blød bar med øl, vand og vin (2 genstande pr. person)
Kaffe/the buffet
Fransk løgsuppe med gratineret croutons
Pris pr. person kr. 765
Arrangementet er begrænset til 8 timer, herefter pålægges gebyr på kr. 495/tjenertime.