Aftenselskab 1

Velkomst

Cava og hyldeblomst

Menuforslag

Varmrøget laks med hummer mayonnaise & sprøde urter

Spansk spegeskinke med aioli, rucola & oliven

Rimet laks med tomat relish & kørvel

Røget gråand med jordskokker & fermenteret hvidløg

Rødbedetatar med trøffel mayonnaise & syltede bøgehate

Manitoba brød

Pisket smør

Artiskokpesto

Romanisalat med syrnet fløde, ristet kerner & syltede urter

Restaurant krydderiets urtedressing

Danske kål med æblevinegrette, feldsalat & cashewnødder

Citroncreme på salte citroner

Perlespelt med tørret tomater, grillet piment & romesco

Rødvinssky med timian

Flat iron steak vendt I chimi churri

Stegt unghane med brændte citroner

Dansk torsk med oliven tappanade

Stegte Vildemose kartofler med brunet smør

Geateau marcel med appelsin & krystaliceret chokolade

Årstidens trifli med makroner & Crème Chantilly

Udskåret frugter med cremefraiche

Drikkevarer

Husets vine af høj kvalitet, a libitum under maden

Blød bar med øl, vand og vin                (2 genstande pr. person)

Kaffe/the buffet

Natmad

Slagterens charcuteripølser med hjemmebagt brød og diverse garniture

Pris pr. person kr. 795

Arrangementet er begrænset til 8 timer, herefter pålægges gebyr på kr. 495/tjenertime.