Aftenselskab 1

Velkomst

Cava og hyldeblomst

Menuforslag

Bøgerøget laks fra egen rygeovn

Marineret Nordsølaks med tomat og blegselleri

Dansk spegeskinke med bitre salater

Svampeflan med trøffelpesto og Trelleborg ost

Torskesoufflé med agurkerelish

Confiteret dansk høne med æbler og persille

Manitoba brød

Pisket smør

Oliventapanade

Kål med granatæble, mandler og tranebær

Restaurant krydderiets urtedressing

Grønne salater med sprøde cruditeér, syltede urter og vinaigrette

Broccoli med ølandshvede, vinaigrette og sprød bacon

Oksecuvette af kornfodret Hereford kvæg med gulerødder

Fyldt lammebov fra Vibygård med brændt hvidløg

Augustusgris i lokal Pale ale med syltede løg

Stegte Vildemose kartofler med havens urter

Pale ale jus

Whiskyesauce

Chokoladebrownie med ristede nødder og chokolade tipping

Brombær panna cotta med krystalliseret chokolade

Frugtfad med modne frugter fra ind og udland

Drikkevarer

Husets vine af høj kvalitet, a libitum under maden

Blød bar med øl, vand og vin                (2 genstande pr. person)

Kaffe/the buffet

Natmad

Fransk løgsuppe med gratineret croutons

Pris pr. person kr. 795

Arrangementet er begrænset til 8 timer, herefter pålægges gebyr på kr. 495/tjenertime.