Aftenselskab 1

Velkomst

Cava og hyldeblomst

Menuforslag

Varmrøget laks med hummer mayonnaise og sprøde urter

Spansk spegeskinke med aioli, rucola og oliven

Rimet laks med tomat relish og kørvel

Røget gråand med jordskokker og fermenteret hvidløg

Rødbedetatar med trøffel mayonnaise og syltede bøgehate

Manitoba brød

Pisket smør

Artiskokpesto

Romanisalat med syrnet fløde, ristet kerner og syltede urter

Restaurant krydderiets urtedressing

Danske kål med æblevinegrette, feldsalat og cashewnødder

Citroncreme på salte citroner

Perlespelt med tørret tomater, grillet piment og romesco

Rødvinssky med timian

Flat iron steak vendt i chimi churri

Stegt unghane med brændte citroner

Dansk torsk med oliven tappanade

Stegte Vildemose kartofler med brunet smør

Geateau marcel med appelsin og krystalliceret chokolade

Årstidens trifli med makroner og Crème Chantilly

Udskåret frugter med cremefraiche

Drikkevarer

Husets vine af høj kvalitet, a libitum under maden

Blød bar med øl, vand og vin                (2 genstande pr. person)

Kaffe/the buffet

Natmad

Slagterens charcuteripølser med hjemmebagt brød og diverse garniture

Pris pr. person kr. 795

Arrangementet er begrænset til 8 timer, herefter pålægges gebyr på kr. 495/tjenertime.

Switch The Language