Bryllup

Velkomst

Crémant de Bourgogne

Hjemmelavet snacks 

Menu

Forretter: 

Rimet færøsk laks – peberrods emulsion – rugeknas – friske urter – syltede løg

Rilette af kylling – frisk ost med urter – semi dried tomater – bitre salater

Hovedretter: 

Stegt oksefilet af Herefordkvæg med grillet pastinak

Stegt unghane – ribs timian 

Kernesalat fra Mejnerts mølle – kål – syltede jordskokker – kørvel 

Saltbagt selleri – hasselnøder – karse

Let knuste kartofler – hvidløg – friske urter 

Kalvesky med timian fra haven

Dessert:

Vanilje panna cotta – kondenseret mælk – syltet pære – havreknas 

Drikkevarer

Tilpasset vinmenu af højkvalitet, a libitum under middagen 

Kaffebord med avec og sødt efter middagen 

Fri bar med øl, vand og vin til 02.00

Natmad

Kødsnedkerens grillpølser med brioche brød samt diverse garniture 

Tilvalg

Opgradere velkomst til champange + kr. 60,- pr. person

3 slags af husets cocktail + kr 150,- pr. person

Pris pr. person kr. 1195,-

Retterne bliver severet ved bordet – 3 serveringer med 5 retter

 

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language