Bryllup

Velkomst

Crémant de Bourgogne

Sprød kylling tapioka & karl Johan emulsion

Puffede flæskesvær med estragon mayonnaise

Menu

Forretter (sharefood 6 serveringer)

Rimet laks med tomatrelish & kørvel

Østers med citron & kærnemælk

Slagterens charcuteri med oliven

Rødbedetatar med trøffelmayonnaise & bøgehatte

Friteret kalvebrissel i panko med tyttebær

Saltbagt selleri med brunet smør og hasselnødder

Hovedret (forslag)

Bavette med fermenteret pebercreme, stegte kartofler og årstidens garniture

Dessert (forslag)

Karameltærte med chokolade ganache, kondenseret mælk og vanilje iscreme

Manitoba brød

Pisket smør

Oliventapanade

Drikkevarer

Husets vine af høj kvalitet, a libitum under maden

Kaffe/te buffet med fyldte chokolader

Fri bar (Øl, vand og vin)

Natmad

Kødsnedkerens grillpølser med briochbrød og diverse garniture samt én lun ”cociobajer”

Tilvalg

Opgradere velkomst til champange + kr. 60 pr. person

Mellemretter + kr. 80 pr. person

Opgradere vine + kr. 100 pr. person

Spiritus i fri bar + kr. 100 pr. person

Cocktails 5 slags efter maden + kr. 150 pr. person

Avec til kaffen + kr. 45 pr. person

Pris pr. person kr. 1095

Arrangementet er uden tidsbegrænsning

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language