Bryllup

Velkomst

Crement de bourgogne

Hjemmelavet snacks 

Menu

Forret

Rimet færøsk laks – peberrods emulision – rugeknas – friske urter – syltede løg.

Rilette af kylling – frisk ost med urter – semi dried tomater – bitre salater.

Hovedret

Stegt oksefilet af Herefordkvæg med grillet pastinak 

Kernesalat fra Mejnerts mølle – kål – syltede jordskokker – kørvel 

Barbecue marineret frilandsgris

Saltbagt selleri – hasselnøder-karse

Let knuste kartofler – hvidløg – friske urter 

Kalvesky med timian fra haven 

Dessert

Vanilje panna cotta – kondenseret mælk – friske bær – hvid chokolade med havre

Drikkevarer

Tilpasset vinmenu af højkvalitet, a libitum under middagen

Kaffebord med avec og sødt efter middagen 

Fri bar med øl, vand og vin til 02.00

Natmad

Kødsnedkerens grillpølser med brioche brød samt diverse garniture 

Tilvalg 

Opgradere velkomst til champagne + 60,-  kr pr. person

3 slags af husest cocktail + 150,- kr pr. person

 

Pris pr. person kr. 1195,-

Retterne bliver severet ved bordet – 3 serveringer med 5 retter

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language