Årstidsmenu

Menu

Forret

Rimet færøsk laks – peberrods emulision – rugeknas – friske urter – syltede løg.

Rilette af kylling – frisk ost med urter – semi dried tomater – bitre salater.

Hovedret

Stegt oksefilet af Herefordkvæg med grillet pastinak 

Kernesalat fra Mejnerts mølle – kål – syltede jordskokker – kørvel 

Barbecue marineret frilandsgris

Saltbagt selleri – hasselnøder-karse

Let knuste kartofler – hvidløg – friske urter 

Kalvesky med timian fra haven 

Dessert

Vanilje panna cotta – kondenseret mælk – friske bær – hvid chokolade med havre

Pris pr. person kr. 355,-

Retterne serveres ved bordet – 5 retter 3 serveringer

(Minimum 15 personer).

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language