Årstidsmenu

Menu

Forretter: 

Rimet færøsk laks – peberrods emulsion – rugeknas – friske urter – syltede løg

Rilette af kylling – frisk ost med urter – semi dried tomater – bitre salater

Hovedretter:

Stegt oksefilet af Herefordkvæg med grillet pastinak

Kernesalat fra Mejnerts mølle – kål – syltede jordskokker – kørvel 

 

Let knuste kartofler – hvidløg – friske urter 

 

Stegt unghane – ribs – timian 

Saltbagt selleri – hasselnøder – karse 

Kalvesky med timian fra haven

Dessert:

Vanilje panna cotta – kondenseret mælk – brombær – havreknas

Pris pr. person kr. 355,-

Retterne serveres ved bordet – 5 retter 3 serveringer

 

 

Mad ud af huset

Restaurant krydderiet er også leveringsdygtig i mad ud af huset, hvis du selv har festlokale eller ønsker at holde dit arrangement i vante omgivelser. kontakt os for et uforpligtigende tilbud!

Switch The Language