Selskab i Restaurant krydderiet

Restaurant krydderiet danne rammen om jeres næste arrangement. Vi tilbyder overnatning til specielle priser i et af vores dejlige hotelværelser.

Selskaber til enhver lejlighed fra barnedåb over konfirmation til bryllup og alle fødselsdagene ind imellem. Se vores forslag på arrangementer nedenfor:

Buffetforslag 1

Buffetforslag 2

Tapas buffet

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Restaurant krydderiet på Hotel Hillerød er medlem af HORESTA, som betyder, at vi overholder alle gældende regler og bestemmelser, herunder overenskomster og fødevaresikkerhed. Derudover er vi omfattet af HORESTA garanti for afholdelse af selskaber. Det betyder, at vi følger HORESTAs standardbetingelser og kutymer – for gæsternes sikkerhed. Vi har herunder fremhævet et par væsentlige betingelser. Læs mere på https://www.horesta.dk/.
Vi sikrer skriftlig bekræftelse med alle væsentlige detaljer.

Bindende deltagerantal oplyses senest 7 dage inden afholdelse af selskabet.

Afbestilling af et selskab på flere end 15 personer skal ske skriftligt senest 30 dage inden afholdelse. Selskaber på færre end 15 personer skal ske skriftlig senest 14 dage inden afholdelse.

Der tillægges tjenergebyr for selskaber efter kl. 23.00 samt for selskaber som slutter efter aftalte varighed.

Switch The Language