Afhold dit selskab i Restaurant krydderiet

Lad Restaurant krydderiet danne rammerne om jeres næste arrangement,  kombinere gerne dette med en overnatning, i et af vores dejlige hotelværelser

Vi afholder selskaber til enhver lejlighed. lige fra barnedåb – bryllup, samt til den sidste afsked. Se vores forslag på diverse arrangementer nedenfor

Buffetforslag 1

Buffetforslag 2

Tapas buffet

Mad ud af huset

Restaurant Krydderet er også leveringsdygtig i mad ud af huset, hvis du selv har festlokale eller ønsker at holde dit arrangement i vante omgivelser. kontakt os for et uforpligtigende tilbud!

Restaurant krydderiet på Hotel Hillerød er medlem af HORESTA, som betyder, at vi overholder alle gældende regler og bestemmelser, herunder overenskomster og fødevaresikkerhed. Derudover er vi omfattet af HORESTA garanti for afholdelse af selskaber. Det betyder, at vi følger HORESTAs standardbetingelser og kutymer – for gæsternes sikkerhed. Vi har herunder fremhævet et par væsentlige betingelser. Læs mere på https://www.horesta.dk/.
Vi sikrer skriftlig bekræftelse med alle væsentlige detaljer.

Bindende deltagerantal oplyses senest 7 dage inden afholdelse af selskabet.

Afbestilling af et selskab på flere end 12 personer skal ske skriftligt senest 30 dage inden afholdelse. Selskaber på færre end 12 personer skal ske skriftlig senest 14 dage inden afholdelse.

Der tillægges tjenergebyr for selskaber efter kl. 23.00 samt for selskaber som slutter efter aftalte varighed.