Menu suggestion

Starters

Salmon mousse on homemade North Sea salmon with green salads, cream frieze and crisp malt

Creamy torskefumé with poached cod, celeriac and pickled onions

Deer carpaccio from Klosterheden with celery, bitter salads and cranberries

Creamy ground soup with lightly smoked scallop, variety of artichokes and chlorophyll oil

Bagt torsk med hummercreme, smørdampet kål, syltede løg og brøndkarse

Calf Tatar with smoked mayonnaise, dried tomatoes and primed herbs

Mosaik af torsk med variation af jordskokker, sprød malt og feldsalat

Head dishes

Crown Animal Club with salt-baked celery, haricote vert, spring onions, potatoes and Kalvesky

Farseret Gråstenhane med saltbagt knoldselleri, krydderurtecreme og stegte kartofler

Kalveculotte af gastrokalv med svampecreme, braiseret kartoffel og årstidens grønt

Svinemørbrad af Augustusgris med grillet æble, balsamicostegte løg, knuste kartofler og æblesky

Bagt laks i rosé med æggecreme, kål og ærter

Options

servering 2. gang + kr. 35 pr. person

Oksemørbrad + kr. 35 pr. person

Dessert

Vanilje panna cotta med kondenseret mælk, iscreme og sprød karamel

Cheesecake med passionsfrugt, krystalliseret chokolade og klar karamelspejl

Gateau marcel med brændt chokolade, syltede bær og sorbet

Restaurant krydderiets eksotiske dessert

Mazarin og pocheret pærer med kørvel og vanilje

Fransk citrontærte med brændt marengs og vanilje iscreme

Chocolate dream with heavy espresso chocolate cake, ice cream and burnt chocolate

2 retter kr. 295

3 retter kr. 355,

4 retter kr. 395

5 retter kr. 435

+Renser kr. 30

Samme menu skal bestilles til hele selskabet, informere om allergener og intolerancer ved bestilling

Food out of the house

Restaurant Krydderiet is also delivering food out of the house if you have a banquet hall or want to keep your event in a familiar environment. Contact us for an unobligated offer!