Cava semi sec.
Varmrøget laks med hummer mayonnaise og sprøde urter
Spansk spegeskinke med aioli, rucola og oliven
Rimet laks med tomat relish og kørvel
Røget gråand med jordskokker og fermenteret hvidløg
Rødbedetatar med trøffel mayonnaise og syltede bøgehate
Manitoba brød
Pisket smør
Artiskokpesto
Romanisalat med syrnet fløde, ristet kerner og syltede urter
Restaurant krydderiets urtedressing
Danske kål med æblevinegrette, feldsalat og cashewnødder
Citroncreme på salte citroner
Perlespelt med tørret tomater, grillet piment og romesco
Rødvinssky med timian
Flat iron steak vendt i chimi churri
Stegt unghane med brændte citroner
Dansk torsk med oliven tappanade
Stegte Vildemose kartofler med brunet smør
Geateau marcel med appelsin og krystaliceret chokolade
Årstidens trifli med makroner og Crème Chantilly
Udskåret frugter med cremefraiche
Husets vine af høj kvalitet, a libitum under maden
Blød bar med øl, vand og vin (2 genstande pr. person)
Kaffe/the buffet
Pris pr. person kr. 675
Arrangementet er begrænset til 5 timer, herefter pålægges gebyr på kr. 495/tjenertime.