Menuforslag

Forretter

Laksemousse på hjemmerøget Nordsølaks med grønne salater, cremefraiche og sprød malt

Cremet torskefumé med pocheret torsk, knoldselleri og syltede løg

Dådyrcarpaccio fra Klosterhedens vildt med selleri, bitre salater og tyttebær

Cremet jordskokkesuppe med letrøget kammusling, variation af jordskokker og klorofyl olie

Bagt torsk med hummercreme, smørdampet kål, syltede løg og brøndkarse

Kalvetatar med røget mayonnaise, tørret tomater og spæde urter

Mosaik af torsk med variation af jordskokker, sprød malt og feldsalat

Hovedretter

Krondyr kølle med saltbagt selleri, haricote vert, springløg, kartofler og kalvesky

Farseret Gråstenhane med saltbagt knoldselleri, krydderurtecreme og stegte kartofler

Kalveculotte af gastrokalv med svampecreme, braiseret kartoffel og årstidens grønt

Svinemørbrad af Augustusgris med grillet æble, balsamicostegte løg, knuste kartofler og æblesky

Bagt laks i rosé med æggecreme, kål og ærter

Tilvalg

servering 2. gang + kr. 35 pr. person

Oksemørbrad + kr. 35 pr. person

Dessert

Vanilje panna cotta med kondenseret mælk, iscreme og sprød karamel

Cheesecake med passionsfrugt, krystalliseret chokolade og klar karamelspejl

Gateau marcel med brændt chokolade, syltede bær og sorbet

Restaurant krydderiets eksotiske dessert

Mazarin og pocheret pærer med kørvel og vanilje

Fransk citrontærte med brændt marengs og vanilje iscreme

Chokoladedrøm med tung espresso chokoladekage, iscreme og brændt chokolade

2 retter             kr. 295

3 retter             kr. 355,

4 retter             kr. 395

5 retter             kr. 435

+Renser            kr. 30

 

Samme menu skal bestilles til hele selskabet, informere om allergener og intolerancer ved bestilling

Mad ud af huset

Restaurant Krydderet er også leveringsdygtig i mad ud af huset, hvis du selv har festlokale eller ønsker at holde dit arrangement i vante omgivelser. kontakt os for et uforpligtigende tilbud!