Praktisk info

I Restaurant krydderiet sætter vi en ære i at præsentere dig for de bedste råvarer. Vi plukker jordbær på bondens mark, henter planter og svampe i skoven, og udenfor vores vinduer dyrker vi egen krydderurter.

Glæden for mad og vores faglige engagement er med til at gøre et besøg hos os til en oplevelse for alle sanser.

hotel_big

Generelle informationer om Restaurant krydderiet og Hotel Hillerød

Dansk morgenmadsbuffet er inkl. i værelsesprisen. Der serveres morgenmad i Café Glas alle ugens dage fra kl. 06.30 – kl. 10.00. Morgenbuffet består bl.a. af: flere slags brød og rundstykker, hjemmebagt rugbrød, forskelligt pålæg, oste, hjemmelavede marmelader, surmælks produkter, hjemmelavet müsli, blødkogte æg, scramble eggs, bacon, kaffe/te, økologisk juice m.m.

Restaurant krydderiet er åben for a la carte til frokost kl. 12.30 – kl. 16.00 og til aften kl. 18.00 – kl. 22.30. Køkkenet lukker kl. 21.30. Søndage lukket. Reservation er nødvendig. For mere information om Restaurant krydderiet: læs mere her

Vi har værelser der er egnet for kørestolsbrugere. Sengene er lidt højere. Badeværelserne har håndtag og badestol. Alle værelserne ligger i stueplan. Der er elevator til Restaurant krydderiet.

Hillerød svømmehal, som er vores nabo, kan benyttes af vores gæster ved henvendelse i receptionen og køb af billet.

Vil du hellere dyrke fitness, så har vi aftale med FysioDanmark hos vores nabo FrederiksborgCentret. Kontakt receptionen for mere information og for adgang til FysioDanmark.

I sommermånederne kan du leje cykler i receptionen og komme ud i det blå og se bl.a. den skønne natur som omgiver os. Vi har vores egen store parkeringsplads som er gratis for vores gæster

Switch The Language