Praktisk info

I Restaurant krydderiet sætter vi en ære i at præsentere dig for de bedste råvarer. Vi plukker jordbær på bondens mark, henter planter og svampe i skoven, og udenfor vores vinduer dyrker vi egen krydderurter.

Glæden for mad og vores faglige engagement er med til at gøre et besøg hos os til en oplevelse for alle sanser.

 

 

Generelle informationer om Restaurant krydderiet og Hotel Hillerød

Dansk morgenmadsbuffet er inkl. i værelsesprisen. Der serveres morgenmad i Café Glas alle ugens dage fra kl. 06.30 – kl. 10.00. Morgenbuffet består bl.a. af: flere slags brød og rundstykker, hjemmebagt rugbrød, forskelligt pålæg, oste, hjemmelavede marmelader, surmælks produkter, hjemmelavet müsli, blødkogte æg, scramble eggs, bacon, kaffe/te, økologisk juice m.m.

Restaurant krydderiet er åben for a la carte til frokost kl. 12.30 – kl. 16.00 og til aften kl. 18.00 – kl. 22.30. Køkkenet lukker kl. 21.30. Søndage lukket. Reservation er nødvendig. For mere information om Restaurant krydderiet: læs mere her

Vi har værelser der er egnet for kørestolsbrugere. Sengene er lidt højere. Badeværelserne har håndtag og badestol. Alle værelserne ligger i stueplan. Der er elevator til Restaurant krydderiet.

Hillerød svømmehal, som er vores nabo, kan benyttes af vores gæster ved henvendelse i receptionen og køb af billet.

Vil du hellere dyrke fitness, så har vi aftale med FysioDanmark hos vores nabo FrederiksborgCentret. Kontakt receptionen for mere information og for adgang til FysioDanmark.

I sommermånederne kan du leje cykler i receptionen og komme ud i det blå og se bl.a. den skønne natur som omgiver os. Vi har vores egen store parkeringsplads som er gratis for vores gæster