Crement de bourgogne
Forretter:
Rimet færøsk laks – peberrods emulision – rugeknas – friske urter – syltede løg
Rilette af kylling – frisk ost med urter – semi dried tomater – bitre salater
Hovedretter:
Stegt oksefilet af Herefordkvæg med grillet pastinak
Kernesalat fra Mejnerts mølle – kål – syltede jordskokker – kørvel
Barbecue marineret frilandsgris
Saltbagt selleri – hasselnøder-karse
Let knuste kartofler – hvidløg – friske urter
Kalvesky med timian fra haven
Dessert:
Vanilje panna cotta – kondenseret mælk – friske bær – hvid chokolade med havre
Husets vine af høj kvalitet, a libitum under maden
Kaffe bord
Blød bar med øl, vand & vin
Pris pr. person kr. 649
Arrangementet er begrænset til 5 timer, herefter pålægges gebyr på kr. 495/tjenertime.
(Et special tilbud, udelukkende tilegnet konfirmationer. Minimum 15 personer).
Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk