Selskab i Restaurant krydderiet

Restaurant krydderiet danner rammen om jeres næste selskab. Tilkøb overnatning til specielle priser i et af vores dejlige hotelværelser.

Vi afholder selskaber til enhver lejlighed, – fra barnedåb, konfirmation, bryllup og alle fødselsdagene indimellem. Se forslag på arrangementer nedenfor:

Minimum antal for selskaber er 15 personer med mindre andet er aftalt.

Konfirmation

Barnedåb

Bryllup

Frokostselskab

Aftenselskab

Menuforslag

Mindehøjtidelighed

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk.

Restaurant krydderiet på Hotel Hillerød er medlem af HORESTA, som betyder, at vi overholder alle gældende regler og bestemmelser, herunder overenskomster og fødevaresikkerhed. Derudover er vi omfattet af HORESTA garanti for afholdelse af selskaber. Det betyder, at vi følger HORESTAs standardbetingelser og kutymer – for gæsternes sikkerhed. Vi har herunder fremhævet et par væsentlige betingelser. Læs mere på https://www.horesta.dk/.
Vi sikrer skriftlig bekræftelse med alle væsentlige detaljer.

Bindende deltagerantal oplyses senest 7 dage inden afholdelse af selskabet.

Afbestilling af et selskab på flere end 15 personer skal ske skriftligt senest 30 dage inden afholdelse. Selskaber på færre end 15 personer skal ske skriftlig senest 14 dage inden afholdelse.

Der tillægges tjenergebyr for selskaber som slutter efter aftalte varighed.

Switch The Language