Sharefood

15 RETTER

1 servering

Rimet laks med tomatrelish & kørvel

Østers med citron & kærnemælk

Puffede flæskesvær med eddike & estragon mayonnaise

Årstidens grønt i urtecreme med sprød malt

Hjemmebagt manitobabrød og pisket smør

2. servering

Slagterens charcuteri med oliven

Rødbedetatar med trøffelmayonnaise & bøgehatte

Røget laks med hummermayonnaise og sprøde cruditeér

Friteret jordskokker med pure & trøffel

3. servering

Friteret kalvebrissel i panko med tyttebær

Rilette af confiteret kanin med syltede æbler

Braicheret lammeskank med kanel og sauce jus

Tomatsalat med bøffelmozzarella og pinjekerner

Saltbagt selleri med brunet smør og hasselnødder

4. servering

Hvid chokolademousse med krystalliseret chokolade

Trifli med syltede bær og maconer og creme chantilly

Moccakage med chokolade topping

Pris pr. person kr. 595 til frokost

Pris pr. person kr. 649 til aften

Tilvalg: Danske og franske oste kr. 35 pr. person

Mad ud af huset

Vi kører gerne, hvis du selv har festlokalet eller ønsker maden hjem. Kontakt os for et tilbud på kokken@hotelhillerod.dk

Switch The Language